Sobre nosaltres

ROVIROLI, es troba a Sagàs, a Cal Rovira, entre el Berguedà i el Lluçanès, un lloc on conviuen l’activitat agrícola i ramadera de tota la vida amb l’elaboració artesanal de productes del porc i on el turisme rural i la gastronomia també hi són presents. Cal Rovira – La Rovira – Els Casals – Masia Artesana

És en aquest entorn i en la seva àrea d’influència on els cultius d’oleaginoses (colza, gira-sol, lli…) hi estan més arrelats, ja que les seves bones aptituds agronòmiques fan que la seva presència deixi de ser testimonial com en altres indrets i sigui cada dia més necessària i important.

Els productes de ROVIROLI, un cop transformats i aptes per al consum de forma directa o com a matèria primera per a l’elaboració de pinsos, són ideals per a l’alimentació del bestiar, tan important a la nostra àrea geogràfica (sobretot de tipus porcí, però també de producció vacuna de llet i de carn, aviram, equina, etc.), la qual es troba mancada sobretot de productes de naturalesa proteica i oleica, que s’han d’importar de tercers països.

L’objectiu de ROVIROLI és que la transformació de la producció local d’oleaginoses permeti obtenir productes de gran qualitat, no sols per a l’alimentació animal, sinó també per al sector alimentari, el cosmètic/farmacèutic o l’industrial en general.

Oli de colza ROVIROLI
Oli de colza ROVIROLI
Oli de colza ROVIROLI

som Sostenibles

Qui Som

Som un equip de joves emprenedors fortament arrelats al món agroramader català. Creiem en el que fem i en la feina ben feta que no és res més que el que hem après dels nostres pares. Estem invertint esforç, il·lusió i passió en aquest projecte que ja és una realitat,

«L’Oli de Colza Roviroli».

Jordi Rovira Rovira

Emprenedor i cofundador de Roviroli
Tècnic i empresari

Joan Solé Salla

Emprenedor i cofundador de Roviroli
Enginyer agrònom

Jordi Rovira Prat

Cofundador de Roviroli
Agrònom i empresari

Teòfil Camí Gibert

Cofundador de Roviroli
Director financer

Miquel Rovira Prat

Cofundador de Roviroli
Tècnic i empresari
Oli de colza ROVIROLI

Si vols més  Informació

del que fem a roviroli

No ho dubtis