Sobre nosaltres
És en aquest entorn i en la seva àrea d’influència on els cultius d’oleaginoses (colza, gira-sol, lli…) hi estan més arrelats, ja que les seves bones aptituds agronòmiques fan que la seva presència deixi de ser testimonial com en altres indrets i sigui cada dia més necessària i important.
Els productes de ROVIROLI, un cop transformats i aptes per al consum de forma directa o com a matèria primera per a l’elaboració de pinsos, són ideals per a l’alimentació del bestiar, tan important a la nostra àrea geogràfica (sobretot de tipus porcí, però també de producció vacuna de llet i de carn, aviram, equina, etc.), la qual es troba mancada sobretot de productes de naturalesa proteica i oleica, que s’han d’importar de tercers països.
L’objectiu de ROVIROLI és que la transformació de la producció local d’oleaginoses permeti obtenir productes de gran qualitat, no sols per a l’alimentació animal, sinó també per al sector alimentari, el cosmètic/farmacèutic o l’industrial en general.
Qui Som
Som un equip de joves emprenedors fortament arrelats al món agroramader català. Creiem en el que fem i en la feina ben feta que no és res més que el que hem après dels nostres pares. Estem invertint esforç, il·lusió i passió en aquest projecte que ja és una realitat,
«L’Oli de Colza Roviroli».
Jordi Rovira Rovira
Tècnic i empresari
Joan Solé Salla
Enginyer agrònom
Jordi Rovira Prat
Agrònom i empresari
Teòfil Camí Gibert
Director financer
Miquel Rovira Prat
Tècnic i empresari
Si vols més Informació
del que fem a roviroli
No ho dubtis